Může akupunktura pomoci s bolestí lícního nervu?

Obsah:

Může akupunktura pomoci s bolestí lícního nervu?
Může akupunktura pomoci s bolestí lícního nervu?
Anonim

Akupunktura je účinná metoda ke zlepšení neuralgie trojklaného nervu a její nepříznivý účinek není téměř žádný. Akupunktura, jako součást tradiční čínské medicíny, se používá již 3000 let a je obecně považována za bezpečné a účinné opatření ke zmírnění bolesti.

Pomáhá akupunktura při bolestech obličeje?

Výzkumníci uvedli, že akupunktura byla při kontrole příznaků bolesti obličeje účinnější než kontrola tegretol. Také uvedli, že kombinace pravidelné léčby s akupunkturou může vést k lepším výsledkům.

Jaká je nejlepší léčba bolesti obličejového nervu?

K léčbě neuralgie trojklaného nervu vám lékař obvykle předepíše léky ke zmírnění nebo blokování signálů bolesti vysílaných do vašeho mozku. Antikonvulziva. Lékaři obvykle předepisují karbamazepin (Tegretol, Carbatrol, další) na neuralgii trojklanného nervu a bylo prokázáno, že je účinný při léčbě tohoto stavu.

Jak zmírňujete bolest obličejového nervu?

Mnoho lidí nachází úlevu od bolesti trojklaného nervu aplikací tepla na postiženou oblast. Můžete to udělat lokálně přitlačením termoforu nebo jiného horkého obkladu na bolestivé místo. Za tímto účelem ohřejte sedací pytel nebo ohřejte mokrou žínku v mikrovlnné troubě. Můžete si také zkusit dát horkou sprchu nebo koupel.

Zbavuje akupunktura bolesti nervů?

Akupunktura může býttak účinný při nervových onemocněních a bez vedlejších účinků léků. Ve skutečnosti v Encircle Acupuncture léčíme mnoho nervových onemocnění, jako je Bellsova obrna, ischias a neuropatie.

Doporučuje: