Zabil hisoka shalnarka?

Obsah:

Zabil hisoka shalnarka?
Zabil hisoka shalnarka?
Anonim

Po svém oživení Hisoka znovu vytvoří své chybějící končetiny pomocí Bungee Gum a Texture Surprise. … Hisoka zabije Kortopiho a Shalnarka.

Co se stalo Shalnarkovi?

Poté, co nastrčil speciální anténu do svého cíle, obvykle do zátylku, Shalnark získal úplnou kontrolu nad jejich myslí a činy a pomocí speciálního mobilu je z dálky loutkal telefon, dokud nebyla odstraněna anténa nebo dokud nezemřeli.

Zabil Hisoka skupinu Phantomů?

Chrollo, který byl uzdraven, a Hisoka bojovali na život a na smrt v Heaven's Areně. … Nicméně Hisoka přežil a přísahal, že zabije všechny členy Phantom Troupe. Okamžitě zabil Shalnarka a Kortopiho. Ostatní členové se ho pokusili najít a měli podezření, že se skrývá na lodi, která všechny odvážela na temný kontinent.

Koho Hisoka málem zabil?

Jako bývalý zkoušející byly jeho schopnosti uznány Hunter Association. Hisoka však zjistil, že jeho bojové schopnosti jsou natolik nedostatečné, že se rozhodl pokusit se ho zabít, i kdyby to znamenalo neúspěšnou zkoušku. Ani po tréninku po dobu jednoho roku se Togari nedokázal vyrovnat kouzelníkovi a byl snadno zabit.

Je Shalnark zlý?

Typ padoucha

Shalnark. Shalnark byl hlavní padouch v manga a anime franšíze Hunter x Hunter. Byl členem Phantom Troupe a byl jedním z původních členů. Byl jediným členemskupina (kromě Hisoky a Illumi), který byl také lovec.

Doporučuje: