Proč othello odkazuje na turka v turbanu?

Obsah:

Proč othello odkazuje na turka v turbanu?
Proč othello odkazuje na turka v turbanu?
Anonim

Othello zachránil Benátčana zabitím Turka nebo, jak ho Othello nazývá, „obřezaného psa“, i když zabití Turka v Aleppu se trestalo smrtí. Všimněte si, že Othello odkazuje na Turka jako na „obřezaného psa“protože Turek byl muslim a muslimští muži musí být obřezáni.

Proč se Othello srovnává s Turkem?

Vzal jsem pod krkem obřezaného psa a praštil jsem ho - takto. Othello se představuje jako Turka, jako jednoho ze svých vlastních nepřátel, kterým se skutečně stal sám sobě. „Neobřezaný pes“byla běžná hanlivá fráze pro křesťany mezi muslimy, což naznačovalo, že se vymykají pravému náboženství.

Co představuje Turek v Othellovi?

Turci představují strach z islámské nadvlády Hrozba turecké invaze na ostrov Kypr je pro spiknutí Othella důležitá, protože je literární prostředek, který přitahuje Othella a Desdemonu pryč od sofistikovaného a civilizovaného prostředí Benátek.

Kde zhoubný a Turek v turbanu porazil Benátčana?

Kde je zhoubný Turek s turbanem. Zbil Benátčana a vyvedl stát, vzal jsem do krku obřezaného psa. A udeřil ho takto.“

S kým se Othello srovnává?

Zdá se však, že si také myslí, že uškrcení Desdemony je zločinem proti benátskému státu-Othello se přirovnává k „turban'd Turkovi“(zapřísáhlému nepříteli Benátek), což zdůrazňuje, když se zabije stejným mečem, jaký použil, když „zabil“„zhoubného“Turek na bitevním poli.

Doporučuje: