Kdo hrál el exigente?

Obsah:

Kdo hrál el exigente?
Kdo hrál el exigente?
Anonim

Carlos Montalbán Mexický herec Carlos Montalban hrál charakterní role na jevišti, na obrazovce a v televizních reklamách (kolumbijské kafe jako „El Exigente“nebo „náročný“pro mnoho let).

Kdo byl El Exigente?

El Exigente (v televizi hraje bratr Ricarda Montalbalna Carlos), ochutnávač kávy pro náročného Savarina, byl aristokrat a gurmán. Dokonce i jeho značka byla pojmenována po legendárním gurmánovi Brillat-Savarinovi. Juan Valdez je pěstitel kávy, skromné campesino.

Co se stalo s kávou Savarin?

Káva Savarin, jejíž zrna usmívala známého kávového kritika už téměř deset let, se rozhodla přejít k jiné reklamní agentuře - Scali. McCabe, Slováci. Fakturace pro tuto regionální značku není opravdu skvělá, ale příležitost cestovat je báječná.

Souvisí Carlos Montalban s Ricardem Montalbanem?

Pan Montalban, bratr herce Ricarda Montalbana, byl snad nejznámější americkým televizním divákům v 60. a 70. letech jako El Exigente v reklamách na kávu Savarin. … Montalban hrál manažera boxera ve filmu „The Harder They Fall“(1956) a latinskoamerického diktátora ve filmu Woodyho Allena „Bananas“(1971).

Nosil Khan falešnou hruď?

Bylo široce diskutováno, že Hrudník Ricarda Montalbana byl ve skutečnosti protetický kus, který měl na sobě během filmu. V ředitelněNicholas Meyer v komentáři ve speciální edici DVD cituje výrok, že to byla ve skutečnosti Montalbanova skutečná hruď a že to byl velmi svalnatý muž, který cvičil.

Doporučuje: