Bude říše divů na PS4?

Obsah:

Bude říše divů na PS4?
Bude říše divů na PS4?
Anonim

Jak ukazuje nový trailer, Tiny Tina's Wonderland si zachovává klasický herní styl Borderlands doplněný zbraněmi, výbušninami a spoustou chaosu. … Tiny Tina's Wonderland vyjde 25. března 2022 na PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One a PC.

Bude Tiny Tina's Wonderland na PS4?

A: Tiny Tina's Wonderlands je k dispozici pro fyzický nákup na PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S a Xbox One.

Je Tiny Tina's Wonderland plná hra?

A: Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great Edition bude k dispozici na PC, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S a Xbox One. Zahrnuje: Plnou hru (optimalizovanou pro výkon na PlayStation®5 a Xbox Series X|S) Bonusový obsah balíčku Dragon Lord.

Kolik jsou říše divů Tiny Tiny?

Fanoušci mohou získat edici „Standard“dostupnou pro PS4, Xbox One a PC od $59,99/£59,99, edici „Next-Level“s bonusovým obsahem a novinkou -genová optimalizace pro PS5, Xbox Series X a Series S od 64,99 $/64,99 GBP nebo edici „Chaotic Great“od 79,99 GBP, která zahrnuje Season Pass, jako je Butt Stallion Pack …

Je Tiny Tina's Wonderland první osobou?

Tiny Tina's Wonderlands je akční videohra na hraní rolí first-person střílečka vyvinutá společností Gearbox Software a vydaná společností 2K Games. Jedná se o spin-off v sérii Borderlands a nástupce Borderlands 2:Útok Tiny Tiny na Dragon Keep.

Doporučuje: