Navštěvovala lorelai chilton?

Obsah:

Navštěvovala lorelai chilton?
Navštěvovala lorelai chilton?
Anonim

9 Ochota Lorelai a Rory znovu se spojit s Richardem a Emily. Aby se Chilton pro Rory stal realitou, potřebuje Lorelai seriózní finanční pomoc. … Vzhledem ke složité historii Lorelai s matkou a otcem a Roryině vzdálenosti od nich je trochu překvapivé, že Gilmorova děvčata prošla dohodou s Chiltonem.

Jakou školu navštěvovala Lorelai?

Lorelai navštěvovala Hartford Community College a během provozu Independence Inn získala titul Associate of Arts v oboru podnikání.

Na jakou střední školu chodila Lorelai v Gilmore Girls?

Lorelai, která v současnosti pracuje v Independence Inn ve Stars Hollow, potřebuje pomoc od rodičů, aby zaplatila Rory školné Chilton, prestižní střední škole. Toto je začátek obnoveného, ale obtížného vztahu mezi Lorelai a jejími rodiči, Emily a Richardem.

Kolik Lorelai zaplatila za Chilton?

Chilton v 'Gilmore Girls' je založen na skutečné soukromé škole

V sezóně 3 Gilmore Girls Richard dává Lorelai $75, 000 z investice, kterou vyrobena, když se narodila. Peníze pak použije na splacení Emily a Richarda za Roryiny tři roky v Chiltonu.

Jakou duševní nemoc má Lorelai Gilmore?

Paříž občas vykazovala příznaky obsedantně kompulzivní poruchy (OCD) a úzkostné poruchy, ale ty přicházely a odcházely a byly považovány za výstřednosti. Lorelai a Rory nikdy neměly deprese,ale po rozchodu strávili den v posteli nebo se váleli se zmrzlinou.

Doporučuje: