Kdo padl v odvetu?

Obsah:

Kdo padl v odvetu?
Kdo padl v odvetu?
Anonim

Burt je jednou z hlavních postav Reprisal. Hraje ho Rory Cochrane. Je charismatickým a samotářským vůdcem vyhnaných rváčů. Burt, znechucen pokrytectvím a neřestmi, odešel v mladém věku z domova, aby založil vlastní rodinu v Brawlers, ale vrátil se, aby přivedl svou sestru Katherine do stáda.

Kdo je Katherinin první manžel v Reprisal?

Když byla Doris Katherine, v době, kdy byla s The Banished Brothers, měla romantický vztah s Bash (Gilbert Owuor), kterého si později vzala. Ale tu noc, kdy se Burt pokusil zabít Katherine, byl Bash také přítomen. Takže to nebyla zrada od jejího bratra, ale také od někoho, koho milovala.

Kdo je Meredithina matka v Reprisal?

Katherine Harlow/Doris Quinn je jednou z hlavních postav v Reprisal. Hraje ji Abigail Spencer.

Kdo zabil Meredithiny rodiče jako odvetu?

Ti dva lidé, kterým Meredith nejvíce věřila, Burt a Queenie (madam z nevěstince) ji zradili, protože oba před 18 lety ve vzteku zabili její rodiče. Queenie ubila Meredithinu matku (její bývalou milenku) k smrti litinovou pánví a Burt uškrtil jejího otce.

Odveta se odehrává v 50. letech?

Oficiální popis Reprisal nazývá Brawlers „gang převodových hlav“, což můžeme poznat podle jejich lásky k hot rodům a trikům retro mechaniků. … Vznikla v Chicagu v USAV 50. letech se gang nyní rozšířil na jih do Mississippi a na sever do Wisconsinu.

Doporučuje: