Kdy se Paragon vypnul?

Obsah:

Kdy se Paragon vypnul?
Kdy se Paragon vypnul?
Anonim

Paragon byl pokus společnosti Epic vstoupit na trh MOBA, který League of Legends společnosti Riot Games pomáhá vytvářet. Nikdy se však nepodařilo vytáhnout hráče z této hry a obrovský úspěch Battle Royale režimu Epic's Fortnite zastínil Paragon. Epic to zrušil v leden 2018.

Proč byl Paragon uzavřen?

Jedním z důvodů, proč se to vypnulo, bylo, že aktiva a postavy byly tak vysoké kvality, že vydání aktualizací zabralo doslova příliš mnoho času/peněz/zdrojů. V zásadě, pokud by to bylo financované z davu jako Star Citizen (další hra s vysoce kvalitními prostředky), Paragonu mohlo zabránit v vypnutí.

Vrátí se Paragon v roce 2021?

Paragon je zpět BIG v 2021 – Spuštění konzole a cross-play potvrzeno: PredecessorGame.

Je Paragon stále online?

Epic Games 26. dubna vypnou Paragon, svůj titul pro multiplayerovou online bitevní arénu. Společnost oznámila, že k tomuto datu přepne servery hry do režimu offline a nabídne omluva těm, kteří od Paragonu očekávali více. … S těžkým srdcem jsme se rozhodli Paragon ukončit.

Je Paragon mrtvá hra?

Paragon byl pokus společnosti Epic vstoupit na trh MOBA, který League of Legends společnosti Riot Games pomáhá vytvářet. Nikdy se však nepodařilo vytáhnout hráče z této hry a obrovský úspěch Battle Royale režimu Epic's Fortnite zastínil Paragon. Epic zrušil to v lednu2018.

Doporučuje: