Byl mohamed deportován do Tuniska?

Obsah:

Byl mohamed deportován do Tuniska?
Byl mohamed deportován do Tuniska?
Anonim

Ti dva se dostali uličkou, ale došlo k ošklivému rozchodu, který vyústil v rozvod. Danielle se ho snažila dostat k deportaci a obvinila ho z podvádění s jinými ženami, i když mu nakonec bylo dovoleno zůstat v USA

Kdo byl deportován za 90denního snoubence?

'90denní snoubenec' Hvězda Larissa Dos Santos Lima propuštěn z vazby imigračními a celními orgány. Hvězda 90 Day Fiancé Larissa Dos Santos Lima byla v sobotu vzata do vazby americkým imigračním a celním úřadem, ET může potvrdit.

Muhamed se musel vrátit do Tuniska?

Jeho bývalá manželka Danielle Mullinsová pilně pracovala na tom, aby ho poslala zpět do Tunisko, protože tvrdila, že jí lhal a využil ji, aby získal jeho zelenou kartu.

Co se stalo Mohamedovi a Danielle?

Vzestupy a pády dvojice, které se odehrály v seriálu a jeho spinoffu 90 Day Fiancé: Happily Ever After?, zahrnovaly skandál s podváděním, který zahrnoval Mohameda online chatování s jinými ženami. Poté, co v říjnu 2016 původně požadovala zrušení, Danielle byl v březnu 2017 povolen rozvod.

Co dělá Mohamed z 90denního snoubence?

Zatímco Mohamed získal povolení k pobytu v Americe, hvězda 90 Day Fiancé se neustále pohybovala přes Miami, Austin, Chicago, aby se nyní konečně usadila v Indianapolis, načež v prosinci 2019 tvrdila, že mástát se bezdomovcem. … 90 Day Fiancé vysílá v neděli ve 20:00 EST na TLC.

Doporučuje: