Bude munna v mirzapur 3?

Obsah:

Bude munna v mirzapur 3?
Bude munna v mirzapur 3?
Anonim

Mirzapur 3. sezóna s Pankajem Tripathim a Ali Fazal v hlavních rolích bude vydána v roku 2022. … Podle nejnovějších teorií je Munna (hraje Divyendu Sharma) bratr Kaleen Bhaiya (hraje Pankaj Tripathi) a ne jeho syn.

Vrátí se Munna Tripathi v Mirzapur 3?

Vrátí se Munna Bhaiya v Mirzapur sezóně 3? Absolutně ne! V desáté epizodě sezóny jsme viděli, jak Munnu Bhaiya zabil Guddu Pandit. S výstřelem v hrudi neexistuje způsob, jak přežít.

Bude 3. sezóna Mirzapuru?

Mirzapur Season 3 může odhalit identitu otce Beenina dítěte, získejte další aktualizace! Mirzapur byl již obnoven na sezónu 3 dne 12. listopadu minuléhoroku. Vydání druhé sezóny 23. října 2020 vyvolalo obrovskou poptávku, která přiměla Amazon Prime oznámit obnovení třetí sezóny.

Má Munna Bhaiya dextrokardii?

Munna Tripathi ví, že má dextrokardii. Tento stav je důvodem, proč Munna říká „Mein Amar hu“znamená „Jsem nesmrtelný“. Takže pokud se Munna nazývá nesmrtelným, pak Golu umístil pistoli na Munnovu hruď na pravé straně, ale Munna ji otočil doleva a kulka nezasáhla Munnovo srdce.

Je Kaleen Bhaiya mrtvá?

Kaleen Bhaiya byl také těžce zraněn a zachránil ho Sharad Shukla. Beena a Guddu Pandit však nevědí, že je naživu, což ohrožuje jeho život. Na jeho místo nastoupil Guddutrůn Mirzapur v sídle Tripathi. … Výměnou za to Beena pomohla Gudduovi sesadit Kaleen Bhaiya a Munna.

Doporučuje: