Začal inksnation platit?

Obsah:

Začal inksnation platit?
Začal inksnation platit?
Anonim

INKSNATION je nigerijská blockchainová společnost zaměřená na vymýcení chudoby, která se zavázala platit každému registrovanému členovi v Nigérii minimálně ₦120 000 měsíčně, počínaje od 12. srpna.

Začala společnost Inksnation platit?

Aktualizace obchodníka Inksnation

Dne 12. března 2021 také obchodníci začnou naplno pracovat nebo fungovat, abychom mohli začít používat náš zůstatek DRCB k nákupu zboží a služby, jako je nákup nebo nákup, potraviny, auta nebo vozidla, televize, pronajmout dům, koupit domy, koupit pozemek, zaplatit školné, zaplatit účet za elektřinu a další.

Jak dostanu zaplaceno v Inksnation?

Pokud jde o to, jak vydělávat na Inksnation, v současné době nemusíte podnikat žádné kroky, kromě abyste mohli využívat výdělky za doporučení. Vše, co musíte udělat, je zaregistrovat se, zaplatit aktivační poplatek a v klidu sedět.

Platí Inksnation každý měsíc?

Inksnation distribuuje topoverty blockchainových peněz v Nigérii. Každý člen Inksnation by dostával minimálně 4k denně nebo 120k každý měsíc po celý život.

Jak spustím Inksnation?

Jak se zaregistrovat přímo z účtu osoby. Navštivte webovou stránku insknation www.inksnation.io na adrese a kliknutím na registrovat zaregistrujte nového člena. Jakmile bude registrace dokončena, na obrazovce se objeví možnost platby, abyste si vybrali členský plán a platba pomocí Pinkarda.

Doporučuje: