Zná erica fernandesová kannadsky?

Obsah:

Zná erica fernandesová kannadsky?
Zná erica fernandesová kannadsky?
Anonim

Když podepsala smlouvu s Ninnindale, mangalurská modelka a herečka Erica Fernandes z Bombaje cítila, že by se mohla spojit se svými kořeny. Celá posádka také mluvila v kannadštině a já jsem využila pomoci svých zaměstnanců, abych jim odpověděla v kannadštině, “vzpomíná Erica. …

Je Erica Fernandes v Jothe jotheyali?

Erica Fernandes stále není na palubě seriálu Jothe Jotheyalli, říká Aroor Jagadish. … V rozhovoru pro Bangalore Times režisér Aroor Jagadish říká: „Všechny fámy o tom, že Erica hraje v Jothe Jotheyalli, jsou nepodložené. Ještě musíme vybrat herečku, která bude hrát roli Rajanandini.

Je Erica Bengálec?

Všechny její postavy jsou Bengali. Sonakshi byla bengálská postava a Prerna je také stylizovaná jako Bengálka v Kasautii Zindagii Kay.

Kdo je současný BF Erica Fernandes?

Zatímco herečka 'Kasautii Zindagii Kay' Erica Fernandes prozradila podrobnosti o svém milostném životě, zpěvačka Ariana Grande oslavila své 27. narozeniny s rodinou, přáteli a přítelem D alton Gomez. Erica Fernandes otevřela svůj tříletý vztah a dodala, že muž v jejím životě není z branže.

Je Erica Fernandes ve vztahu?

Fanoušci obdivovali jejich chemii na obrazovce, ale herci popřeli, že by byli ve vztahu. Erica a Shaheer nikdy nedovolili, aby jejich spojující fámy ovlivnily jejich rovnici a nadále jsou v dobrých vztazích. Buzz je, že onise také znovu sejdou ve třetí sezóně své hitové show, Kuch Rang Pyar Ke Aise Bhi.

Doporučuje: