Souvisí rishi kapoor a anil kapoor?

Obsah:

Souvisí rishi kapoor a anil kapoor?
Souvisí rishi kapoor a anil kapoor?
Anonim

Ti dva herci byli přátelé od dětství. Rishi Kapoor a Anil Kapoor ve snímku ze starého videa. Anil Kapoor napsal srdečný vzkaz, aby truchlil nad skonem svého drahého přítele, Rishi Kapoora. Anil, který zesnulému herci říkal James, znal Rishi od dětství.

Jak souvisí Karishma Kapoor s Rishi Kapoorem?

Karisma se provdala za obchodníka Sanjaye Kapura z Nového Dillí (později rozvedený) a má dvě děti - Samieru a Kiaana, kteří jsou bratranci Taimura a jeho mladšího bratra. Pozdní Rishi se oženil s herečkou Neetu Kapoor a měl dvě děti - Riddhima a Ranbir.

Souvisí Shraddha Kapoor s Ranbirem Kapoorem?

Throwback čtvrtek: Ranbir Kapoor, Shraddha a Siddhanth Kapoor rozkošný obrázek z dětství. … Herec obdržel starý obrázek od svého současného Shakti Kapoora, který ukazuje jeho syna Ranbira Kapoora, jak si užívá jízdu se Shraddhou Kapoor a jejím bratrem Siddhanthem.

Kdo je kasta Kapoor?

Kapoor se také píše jako Kapur je hinduistické příjmení, které pochází z Punjabi Khatri komunity a podkasty severní Indie.

Kdo je bratr Rishi?

Randhir Kapoor chybí Rishi Kapoor, Rajiv: „Během 10 měsíců jsem ztratil oba své milované bratry Randhira Kapoora, který je po testování přijat do nemocnice v Bombaji pozitivně na Covid-19, hovořil o svých dvou bratrech, Rishi Kapoorovi a Rajivu Kapoorovi, a o tom, že život už nikdy nebude stejnýbez nich.

Doporučuje: