Co znamená nnamdi?

Obsah:

Co znamená nnamdi?
Co znamená nnamdi?
Anonim

Nnamdi (vyslovováno nahm-dee) je tradiční mužské křestní jméno používané nigérijským lidem Igbo. Znamená to "můj Bůh je naživu" nebo "můj otec žije." Jméno může odkazovat se na: Nnamdi Asomugha (narozen 1981), hráč amerického fotbalu. Nnamdi Azikiwe (1904–1996), nigerijský politik a prezident.

Co znamená Elochukwu?

Význam Elochukwu: Jméno Elochukwu v nigerijském původu znamená Boží vůle. Jméno Elochukwu je nigerijského původu a je to chlapecké jméno. Lidé se jménem Elochukwu jsou obvykle křesťané podle náboženství.

Co znamená slovo Kelechi?

Kelechi je jméno dané většinou východních obyvatel Nigérie, IGBO. Jméno znamená "DÍKY BOHU" a je dáno buď muži, nebo ženě. Lidé z Anambry z Igbů se také jmenují „KENECHUKWU“s krátkým tvarem „KENECHI“.

Co znamená Amara v Igbo?

Amarachi pochází od lidí Igbo z jihovýchodní Nigérie a znamená „Boží milost“nebo „milost Boží“. Jedná se o spojení dvou slov „Amara“a „Chi“. "Amara" samo o sobě znamená "milost" a "Chi" samo o sobě znamená "Bůh".

Je Kelechi lékař?

Pro fotbalové fanoušky je Kelechi Anyikude něco jako kultovní postava. … Jeho bohaté basy a plná postava přidává na fyzičnosti jeho rostoucí reputaci jako afotbalový superfanoušek. Pokud vypadá jako vtipálek, jeho doktorát z energetického a environmentálního inženýrství funguje jako statná protiváha.

Doporučuje: